Bandweaver FenceSentry Fiber Çit / Çevre Güvenliği ve Görüntüleme Sistemi

FenceSentry Serisi Dağıtılmış Akustik Sensörler (DAS) PerimeterIntrusionDetection (PID) için optimize edilmiştir.

Yüksek performanslı saldırı tespit çözümümüze ait bazı özellikler;

1. Girişim olaylarının 5m konum yanılma payıyla tespiti.
2. Algılama singlemodefiber optik algılama kablosuna dayanmaktadır. Sahada herhangi bir elektronik ürüne, hareketli veya metal ekipmanlara ihtiyaç yok.
3. Sağlam ve güvenilir yapı.
4. Müdahale ve sorun giderme için hızlı ve kesin lokasyon bildirimi. 
5. Düşük montaj maliyeti ve düşük sahip olma maliyeti
6. Düşük bakım maliyetleri.
7. Yüksek sürekli çalışabilme süresi (MTBF> 19 YIL)

FenceSentry sistemi, gelişmiş özelliklerde data analiz, hızlı sınıflandırma teknolojisi ve algoritmalar içeren gömülü bir yazılıma sahiptir. 

GIS ara yüze sahip harita ekranı, alarm görselleri, sembolik ikonlar ve sistemler arası entegrasyon sunabilen yazılımı ile fark yaratan bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. 

MAXVIEW Yazılımın Avantajları

Maxview, gerçek zamanlı harita uygulaması sayesindeişletmenizin çevresi boyunca çekilmiş olan fiber optik sensör kabloyu harita üzerinde görsel olarak görmenizi sağlar, alarm gelen noktayı harita üzerinde gösterir ve bu noktaya en yakın kamera görüntüsünü ekrana getirtir aynı anda anons ve/veya flaşör sistemini aktive ederek hem caydırıcı hemde gerçek zamanlı tehdit algılama sistemi oluşturmanızı sağlar ve olaylara erken müdahale sansı verir.

Maxview, TCP/IP, Modbus, RS232 protokollerive/veya kuru kontak üzerden diğer güvenlik sistemleri ve 3 rdparty sistemler ile yazılımsal ve donanımsal entegarasyonu sunmaktadır.