Bandweaver DAS (Digital Akustik Sensor) Fiber Sınır Güvenliği, Hareketli Nesne Algılama ve Görüntüleme Sistemi

Dağıtılmış akustik algılama sistemleri (DAS), bir fiber optik algılama kablosunun uzunluğu boyunca akustik etkileşimleri ölçen fiber optik tabanlı optoelektronik cihazlardır.

 

Bandweaver DAS teknolojisi, çevre izleme ve saldırı tespit çözümünün önemli bir bölümünü oluşturan özel bir Dağıtılmış Akustik Algılama (DAS) teknolojisidir.

Yüksek performanslı saldırı tespit çözümümüze ait bazı özellikler;

 

1. Basit kurulum.
2. Düşük sahip olma maliyeti.
3. RFI'ye karşı bağışıklık.
4. Olay sınıflandırma algoritmaları.
5. Yüksek algılama oranı- düşük hatalı alarm seviyesi.
6. Sistem başına 20 km’den 100 km menzil.
7. 5m yanılma payıyla içinde konum bildirimi.
8. Sahada herhangi bir elektronik cihaz olmaması.

 

Bandweaver’ın kapsamlı sınıflandırma algoritmaları sayesinde, herhangi bir potansiyel tehdit veya hasar meydana gelmeden önce çeşitli sızma olaylarını tespit edilebilmesini sağlar. Akıllı bölge-zone yapılandırması ile ihtiyaçlarınıza göre yapılandırabilir ve özelleştirebilirsiniz.

Enerji Santralleri, Fabrika ve Sanayi Bölgeleri Otoyollar, Havaalanı, Hapishane Çevre ve Sınır güvenliği için kullanılır.

MAXVIEW Yazılımın Avantajları

 

Maxview, gerçek zamanlı harita uygulaması sayesindeişletmenizin çevresi boyunca çekilmiş olan fiber optik sensör kabloyu harita üzerinde görsel olarak görmenizi sağlar, alarm gelen noktayı harita üzerinde gösterir ve bu noktaya en yakın kamera görüntüsünü ekrana getirtir aynı anda anons ve/veya flaşör sistemini aktive ederek hem caydırıcı hemde gerçek zamanlı tehdit algılama sistemi oluşturmanızı sağlar ve olaylara erken müdahale sansı verir.

Maxview, TCP/IP, Modbus, RS232 protokollerive/veya kuru kontak üzerden diğer güvenlik sistemleri ve 3 rd party sistemler ile yazılımsal ve donanımsal entegarasyonu sunmaktadır.