Yüksek Güvenlik ve Kritik Tesisler için Entegre Güvenlik Çözümleri

GENETEC Yüksek Güvenlik ve Kritik Tesisler için Entegre Güvenlik Çözümleri

Kritik tesisler için güvenlik yönetim sistemleri gereksinimi hızla artmakta ve eşzamanlı olarak teknoloji firmalarının bu talebi daha hızlı,kolay,verimli ve kullanıcı hatalarından arındırılmış şekilde yazılım çözümleri sunabiliyor olması gelinen nokta açısından çok önemlidir. Artık günümüzde bu tarz tesisler için fiziki ve elektronik güvenlik sistemlerinin diğer sistemler ile entegre edebilen ve tek yazılım arayüzünden yönetebilen yapılara ihtiyaç vardır.Bu yapıyı Genetec fazlasıyla kullanıcıya sunmaktadır.

Genetec, fiziksel güvenlik ve kamu güvenliği endüstrisinde ve dünya standartlarında IP plaka tanıma (LPR), video gözetleme ve kartlı geçiş çözümlerinin küresel sağlayıcısı olarak bir öncüdür. Genetec, dünya çapında satış ofisleri ve ortaklıkları ile, yüksek teknoloji ve iş çözümlerinin geliştirilmesinde yüksek düzeyde esneklik ve ileriye dönük ilkeler kullanarak kendini yenilikçi ağ çözümlerinde lider olarak belirlemiştir.

Genetec'in Güvenlik Merkezi (Security Center), gerçek zamanlı olay ve video izleme, gelişmiş raporlama ve alarm yönetimi gibi güvenlik işlemlerinin ortak yönlerini birleştirir ve standartlaştırır ve Güvenlik Masası (Security Desk) adı verilen benzersiz bir istemci uygulaması aracılığıyla kolayca erişilmesini sağlar. Güvenlik Merkezi, devrim niteliğinde ölçeklenebilirlik, eşsiz güvenilirlik, donanım özgürlüğü ve yerleşim esnekliği gibi avantajlar sağlayan farklı özellikler sunabilmektedir.