Güvenlik ve Ev Otomasyon Sistemleri

Ev otomasyon, geçiş kontrol ve hırsız alarm sistemlerinin kurulduğu tesiste uzun süreler boyunca stabil olması ve hatalı alarm vermemesi, gerçek alarm durumunda müşteriyi uyararak bilgi vermesi çok önemli bir konudur.  Bu güvenilir ve stabil sistem yapısını sağlarken hem güvenilir marka olması hem de bu markanın kullandığı iletişim altyapısının buna müsaade etmesi çok önemlidir. Bu maksatla sistemin uç cihazlar ile iletişiminde ring kablolama yapısına uygun olması ve kablonun kesilmesi durumunda dahi sistemin çalışmaya devam edebilmesi gerekmektedir.  

Firmamız, ev otomasyon ve hırsız alarm sistemleri konusunda sektördeki gelişmeleri güncel bir şekilde takip ederek müşterilerine en uygun ve stabil sistemleri kurmayı ilke edinmiş, güvenilir ve gelecek vizyonuna sahip markalar ile çalışılmaktadır.

VANDERBILT INDUSTRIES GEÇİŞ KONTROL ve HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ

Vanderbilt, İrlanda merkezli hırsız alarm ev otomasyon, geçiş kontrol veentegre güvenlik yönetimini kapsayan en son Siemens markasının üretim ve güvenlik departmanını satın almış teknoloji ürünleri geliştiren global pazardaki önemli bir lider üretici konumundadır.

Hırsız alarm, okuyucular, kimlik bilgileri, güç kaynakları ve video izleme çözümleri, kullanıcıların yeni zeka seviyelerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyarak yüksek düzeyde güvenlik sağlamak için tasarlanan şirketin sağlam teknoloji portföyünü tamamlar. Vanderbilt, kolayca entegre edilen ve sezgisel işlevsellikler sunan, kurulumlar ve sistem yönetimi ile karşılaşılan karmaşıklıkları azaltan sistemler tasarlamak üzerine odaklanmıştır.

Eğitim, sağlık, kamu, ulaşım ve işletme gibi çeşitli sektörlerde ve çevresel koşullarda çalışan binlerce Vanderbilt teknolojisi halihazırda dünyaya yayılmış durumdadır.