Bina İzleme ve Kontrol Sistemleri

CCTV gözetim sistemleri kurulu olduğu tesiste suç oranın azaltılmasını, mal ve can güvenliğinin tesis edilmesini amaçlar. Bu şekilde en önemli değer olan insan hayatını korur, çalınabilecek mallardan oluşabilecek gelir-sermaye kaybını ve değerli bilgilerin tahrip edilmesini ve itibar kaybını engeller.

Günümüzde video gözetleme sistemleri hızlı bir şekilde gelişmekte, böylece asli görev olan güvenlik işlevini yerine getirmekte aynı zamanda birçok konuda birçok sektöre süreç yönetimi konusunda yardımcı olmaktadır.  

Son yıllarda teknolojinin getirmiş olduğu ilave faydalar sayesinde artık kurulacak CCTV sisteminin nasıl daha fazla fayda sağlayacak şekilde tasarlandığı, izlendiği ve yönetildiği önem kazanmıştır. Bu nedenle sistemi yönetecek yazılımların (VMS-CMS) seçimi daha önemli bir parametre durumuna gelmiştir.

Biz küçük işletmelerden büyük kurumsal işletmelere kadar tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve bütçesine en uygun şekilde video gözetim sistemleri tasarlıyor, kuruyor ve günümüz koşullarına uygun olacak şekilde güncellemelerini yapıyoruz.

PANASONIC Video Gözetim (CCTV) Sistemleri

Panasonic CCTV sektörüne 1957 yılında üretici olarak başlamış en eski, teknolojiye yön veren sayılı üreticilerinden biridir. Panasonic global ölçekte görüntü sensörü (CCD,CMOS, MOS) üretebilen ilk 3 markadan biridir. Günümüz de yine DSP, VCA, NVR codec işlemcisi başta olmak üzere tüm kritik donanımları kendi ARGE bünyesinde üretmekte ve bunların üzerinde koşan yazılımları da yine kendi ekibi ile geliştirmektedir.

Panasonic, en zorlu çevresel koşullarda bile en iyi performans sergileyebilen sayılı donanım üreticilerden biridir.

Yıllardır bağımsız kuruluşlarca dizayn ödülleri almaktadır ve teknolojiye yön veren yenilikçi üretici sıfatıyla ödüllendirilmektedir.

Panasonic sektörün en güvenilir markası olarak yoluna devam etmektedir.

HIKVISION Video Gözetim (CCTV) Sistemleri

Hikvision, yenilikçi güvenlik kamerası ürün ve çözümlerinin dünya lideri tedarikçisidir. Sektörün en büyük Ar & Ge gücüne sahip olan Hikvision, ses ve görüntü kodlama, video görüntüsü işleme ve veri depolama gibi kilit teknolojilerin yanı sıra bulut bilişim, büyük veri ve derin öğrenme gibi geleceğin parlak teknolojilerinde de ilerlemeye devam etmektedir. Güvenlik kamerası sektörünün yanı sıra akıllı ev teknolojileri, endüstriyel otomasyon ve otomotiv elektroniği sektörlerine de uzanan Hikvision, uzun-vadeli vizyonunu karşılamayı hedeflemektedir.

Her zaman müşterileri için değer yaratan Hikvision, tüm dünyada varlığını göstermek adına 33 adet bölge şubesiyle hizmet vermektedir.

TkhSecurity Video Gözetim (CCTV) Sistemleri

Tkhsecurity holding, özel uzmanlık dallarına sahip firmaları satın alarak büyüyen Hollanda merkezli bir firmadır. Bu anlamda Siqura, VDG ve Keyprocessor gibi firmaları satın alarak uçtan uca güvenlik çözümü sunan bir yapıya bürünmüştür. Özellikle exproof ortamlarda birçok referansa sahip ATEX sertifikalı özel kamera ürün grubu ile öne çıkmaktadır. Yine VDG yazılımı ile çok güçlü bir yönetim yazılımı ile piyasaya özel çözümler sunmaktadır.