KBS GapSeals Bina Boşlukları ve Dilitasyon Boşlukları için Özel Yangın Durdurucu Malzemeler

BASF- KBS Passive Fire Protection System

Uluslararası bir Kimya Devi olan Alman BASF firmasının yangın koruma sistemi markası olan KBS ile pasif yangın korumasını geniş ve kaliteli ürün portföyü ile sağlamaktadır. KBS ürünlerinin oluşturduğu sistem çözümleri binalarda ve endüstriyel tesislerde yangın güvenliği standartları içinde en yüksek düzeyde koruma sağlar.

BASF KBS ürünleri ile yangından korunma alanında 60 yılı aşkın bir deneyime sahiptir ve kendi araştırma faaliyetleri, uygulama teknolojileri ve test koşulları sayesinde, işletmelerin özel şartlarına ve gereksinimlerinize uyacak çözümleri kolaylıkla bulabilmektedir.

Yılların tecrübesine dayanan uzmanlığı, yüksek kalite standartları ve yenilikçi yapısıyla, yangın yönetmeliklerine uygun onaylı ve sertifikalı ürünler sunmaktadır.

KBS GapSeals

KBS GapSeals, yapı elemanlarının aynı anda hareket etmesine izin vererek, dilatasyon boşluklarının alevlere ve dumana karşı sızdırmazlığını sağlar.

KBS Fir-A-Flex elemanları esnek şişen malzeme ile birleştirilen kalıcı elastik köpükten oluşur. KBS Fir-A-Flex, ek yerlerinin %60'a kadar hareket etmesini sağlar ve bir tarafa veya aralığın her iki tarafına monte edilebilir. 100 mm genişliğe kadar olan bağlantılar test edilmiş ve onaylanmıştır.

KBS Fir-A-Flex 501, 30 mm genişliğe kadar boşlukları güvenli bir şekilde ve hareketsiz şekilde kapatır. KBS Fir-A-Flex 501, %25'e varan hareketlere olanak sağlar.

KBS Fir-A-Flex 501 boşluk contaları bir silikon mastik ve bir destekleyicinin birleşimidir, destekleyici- isteğe bağlı olarak - mineral lif veya polietilen köpük destek çubuğundan oluşur.