Acil Anons Sistemleri

Acil anons sistemleri günümüz dünyasında artan güvenlik ihtiyacını karşılamak üzere kurulurlar. Bu sistemin kurulmasındaki en önemli amaç acil durum gerektiren yangın vb. koşullar altında kurulduğu mahalden insan tahliyesini en optimum ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektir.

Müzik yayın sistemleri ise isteğe bağlı olmak üzere normal koşullarda kurulduğu ortamda müzik yayınını sağlamaktır.Buna ilave olarak gerektiği durumlarda ise herhangi bir anonsu bina içindeki her insana duyurmak amacıyla kurulurlar.

Sistemler kurulurken, bina yapısı, zon sayısı ve her noktada sistemin eksiksiz çalışabilmesi için gerekli koşullar saptanır. 

BTS Yangın teknik ve idari kadrosunun 20 yılı aşan deneyimi ve sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde, müşterilerinin tüm isteklerine alternatifli çözümler ile cevap verebilecek bir organizasyonasahiptir.Üretim tesisleri, fabrikalar, ticari binalar, konut ve otoparklar gibi tüm yaşam ve üretim alanlarında, genel yangın emniyetininayrılmaz bir parçası olan Acil Anons Sistemleri konusunda uluslararası standartlara sahip dahili, harici ve exproofortamlara uygun geniş ürün yelpazesi ile uygun çözümleri müşterilerinin hizmetine sunabilmektedir.