Bina Güvenliği ve Kontrol Sistemleri

İşinizi ve çalışanlarınızı güvende tutmak söz konusu olduğunda, tesis geçiş kontrol sistemleri yetkisiz ziyaretçilerin önüne geçmenin, belirli çalışanların hassas alanlara erişimini engellemenin ve çalışanlarınızın erişimini yönetmenin en etkili yoludur.

Kritik veya korunmasız tesislerin güvenliğini arttırmak için, yetkisiz kişilerin, araçların, patlayıcıların ve diğer tehditlerin önlenmesine yönelik fiziksel geçiş kontrol yapılarının kurulması gerekmektedir. Bu maksatla basit çelik kapılardan en gelişmiş açılır kapanır bariyerlere ve diğer sistemlere kadar, tesislerinizi gereksiz güvenlik açığından korumaya yardımcı olabiliriz.

Bir geçiş kontrol sisteminin satın alınması çok detaylı bir süreçten sonra gerçekleşir; sadece kurumunuzun mevcut risk profilini değil, aynı zamanda (risk profili uygunsa) hem organizasyonun hem de teknolojinin gelecekteki gelişimini dikkate almalısınız. Geçiş kontrol sistemleri tanımlama yoluyla kimlik tespiti yapar. Bu nedenle, bir erişim kontrol sistemi için son seçiminizi yaparken, şimdi ve gelecekte, hangi kimlik belirleme yöntemlerinin kuruluşunuza en uygun şekilde uyduğunu da dikkatlice düşünmeniz önemlidir.Bunun nedeni, bir PIN kodu, bir erişim geçişi, bir cep telefonundan biometrik verilerin kullanımına kadar çeşitli yöntemler ve farklı araçlar kullanılarak tanımlama yapılması mümkündür. Tesisiniz için en uygun çözümü yerinde risk değerlendirmesi yaparak çözüm sunmaktayız. 

BTS Yangın teknik ve idari kadrosunun 20 yılı aşan deneyimi ve sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde, müşterilerinin tüm isteklerine alternatifli çözümler ile cevap verebilecek bir organizasyona sahiptir. Üretim tesisleri, fabrikalar, ticari binalar, konut ve otoparklar gibi tüm yaşam ve üretim alanlarında, genel yangın emniyetinin ayrılmaz bir parçası olan Bina Güvenliği ve Kontrol Sistemleri konusunda uluslararası standartlara sahip dahili, harici ve exproof ortamlara uygun geniş ürün yelpazesi ile uygun çözümleri müşterilerinin hizmetine sunabilmektedir.