Biz Kimiz ?

Firmamız BTS Yangın Güvenlik Yapı Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şirketi, Hayat Koruma, Yangın ve Güvenlik Sistemleri konusunda Türkiye’nin en önde gelen firmalarından birisidir.

25 yılı aşkın tecrübeye sahip elemanları ile firmamız, özellikle Akıllı Binalar olarak adlandırılan; 

1. Endüstriyel Fabrika ve Tesisler,
2. Raylı ve Otoyol Tünelleri, 
3. Havalimanları,
4. Tersaneler,
5. Hastaneler
6. Oteller, Alışveriş Merkezleri, Plazalar gibi Ticari Binalarda,
7. Denizcilik Sektöründe Gemi, Ro-Ro gibi Ulaşım Araçlarında ve

Konut, Rezidans, AVM, Kapalı Otopark Projelerinde temsilcisi olduğu Dünya’nın kendi konularında önde gelen firmaları ile;

1. Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri,
2. Yangın Söndürme Sistemleri,
3. Pasif Yangın Yalıtımı,
4. Gaz Algılama Sistemleri,
5. Bina Güvenliği ve Kontrol Sistemleri,
6. Çevre Güvenlik Sistemleri,
7. Acil Anons Sistemleri,
8. Mühendislik ve Devreye Alma Hizmetlerinde faaliyet göstermektedir.

1998 yılı içinde BTS Bina Teknolojik Sistemleri adı altında faaliyetine başlayan firmamız, ilk kuruluş dönemi içinde gerçekleştirdiği projeler ile gelişerek 2007 yılı içinde faaliyetini yeni şirketi BtS Yangın Güvenlik Yapı Teknolojileri adı altında devam ettirme kararı almıştır.

BtS Yangın Güvenlik bünyesine katılan yeni elemanları ve bu yeni dönem içinde gerçekleştirdiği büyük projeler ile gelişimine büyük bir hızla devam etmektedir.          

Firmamızın hedefi; Müşterilerinin Yangından Korunması ve Güvenliğini arttırmak için ihtiyaçlarına göre en optimal ve en ekonomik çözümleri, kaliteli, kesintisiz ve bir bütün halinde vermektir. Bunu yapabilmek içinde Firmamız, Dünya’da ki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hem kendimizi hem de hizmet verdiğimiz müşterimizi geliştirmeyi ve Dünya’nın her noktasında en iyi hizmeti vermeği hedeflemektedir.

Referanslarımız için Tıklayınız